Ongediertebestrijding voor bedrijven

save_alt snel naar download certificaten

Ongedierte voorkomen in uw bedrijf

Heeft u een bedrijf in de voedsel producerende en verwerkende sector, dan is het voor u belangrijk om ongedierte in uw bedrijf te bestrijden en te voorkomen. Ongediertebestrijding Midden-Brabant B.V. is gespecialiseerd in plaagdierbeheersing voor bedrijven en wij kunnen uw probleem snel verhelpen.

Uw productielijn en bedrijfsrestaurant vrij van ongedierte

Omdat u aan uw klanten een goed en betrouwbaar product wil leveren kunt u beter ongedierte in uw bedrijf voorkómen. Bovendien moet u voldoen aan de officiële normen die gelden voor uw bedrijf. Maar ook als u een bedrijf in een andere sector runt, is het belangrijk dat bedrijfsrestaurants, kantines en keukens vrij zijn van ongedierte.

Wij leveren kwaliteit en veiligheid en hebben al meer dan 20 jaar ervaring met de diverse problemen waar ondernemers tegen aan lopen. Van problemen in de productielijn tot in de kantine. Wij bestrijden en zorgen dat ongedierte wordt voorkomen in uw bedrijf en dat audits goed verlopen.

Ongedierte gespot?

Is het voor u als ondernemer de eerste keer dat u ongedierte in uw bedrijf tegen komt? Is het u al eens eerder gebeurd dat, nadat u dacht het ongedierte afdoende bestreden te hebben, ze er na verloop van tijd tóch weer zijn ?

Bel ons, we zorgen dat het ongedierte verdwijnt.

Logo Ongediertebestrijding Midden Brabant

nature_people We bestrijden en voorkomen ongedierte in uw bedrijf

We bestrijden, maar het voorkómen van ongedierte heeft onze hoogste prioriteit.

nature_people We begeleiden u in de verbetering van de bedrijfshygiëne

We geven adviezen en begeleiding. Onze organisatie en onze medewerkers zijn hiervoor uitstekend gekwalificeerd. Wij brengen ook advies uit voor bouwkundige, hygiënische en vochtwerende maatregelen.

nature_people We hebben uitgebreide kennis van HACCP BRC en AIB

Onze organisatie en onze medewerkers zijn uitstekend gekwalificeerd en hebben zeer uitgebreide ervaring in het werken in kritische omgevingen waar HACCP, BRC of AIB van toepassing is.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende inventarisatie.

ongediertebestrijding voor bedrijven

Service abonnementen ongediertebestrijding Bedrijven

Als bedrijf dat werkt met bereiding van voeding of het produceren en verwerken van voedingsmiddelen, is het natuurlijk belangrijk dat u voor uw bedrijf voldoet aan de gestelde nationale en internationale normen.

1. Inventariseren

Allereerst komen we daarom naar uw bedrijf om vrijblijvend te inventariseren wat er nu specifiek voor uw bedrijf van toepassing is.

We geven voorlichting over hygiëne, bouwkundige wering en hoe te voorkomen dat men overlast krijgt van bijvoorbeeld muizen en natuurlijk hoe wij deze gaan bestrijden.

We zijn bekend met de normen van I.P.M., H.A.C.C.P., BRC en AIB en zullen onze bevindingen afstemmen op deze normen.

2. Samen bekijken welk service abonnement het meest geschikt is voor uw bedrijf

Vervolgens bepalen we samen welk service abonnement voor u het meest geschikt is. Waar het bij het ene bedrijf vooral om preventie van vliegende of kruipende insecten zoals clustervliegen of kakkerlakken gaat, zal het voor uw bedrijf misschien belangrijker zijn dat we een oplossing vinden voor het risico op knaagdieren, zoals muizen en ratten . Wij zorgen voor een goed afgestemd abonnement.

3. Uw Service abonnement Ongediertebestrijding Bedrijven

Als we het gewenste pakket voor een abonnement hebben samengesteld maken we voor u een offerte op, welke transparant en duidelijk zal zijn en we hanteren eerlijke prijzen.

Het service abonnement Ongediertebestrijding Bedrijven dat we voor u samenstellen houdt o.a. in:

  • Periodieke inspectie in uw bedrijf, per 4 of per 6 weken, door u zelf te bepalen.
  • We zorgen ervoor dat uw bedrijf ongediertevrij is én blijft!
  • Advies op wering en hygiëne afgestemd op uw bedrijfspand. Kleine bouwtechnische aanpassingen zullen door ons worden aangebracht.
  • Het service abonnement op maat wordt aangegaan voor de periode van 1 jaar en is daarna per maand opzegbaar.

4. Rapportages

In het servicecontract is inbegrepen dat we de voor u de benodigde rapportages vastleggen en we kunnen, als u over een digitaal logboek beschikt, deze rapportages daarin verwerken.

muis

Onze certificaten en producten

Meer weten over onze certificaten, diplomering en gebruikte producten?

Certificaat nodig voor uw audit?

Als ongediertedeskundigen kennen wij de mogelijkheden en risico’s van de toe te passen middelen en methoden en kunnen we op basis van de vakkennis de juiste keuzen maken. Wij zijn op de hoogte van de regels en veiligheidsvoorschriften die voor de in Nederland toegelaten bestrijdingsmiddelen gelden. Kortom: een verantwoord einde van uw overlast!

Ongediertebestrijding voor bedrijven, daar zijn we al meer dan 20 jaar goed in !