Over Ongediertebestrijding Midden Brabant

Ongediertebestrijding Midden-Brabant is een flexibele organisatie en we hebben een zeer rijke kennis van het voorkómen én bestrijden van ongedierte. We zijn al meer dan 20 jaar actief en hebben een brede klantenkring.

bedrijfsauto van Ongediertebestrijding Midden-Brabant

Even voorstellen

‘Mijn naam is Gerard Wouters en ben al geruime tijd werkzaam in de ongediertebestrijding. Ik heb gewerkt in de agrarische sector en ben vanuit hier gestart met verschillende cursussen in de ongediertebestrijding. Al snel werd ik specialist in deze branche en ben ik in 2004 mijn eigen bedrijf gestart. Naast de veelzijdige kennis die ik beheers vind ik een goede dienstverlening ontzettend belangrijk. Snel reageren en klaarstaan voor mensen die problemen hebben met ongedierte is de kracht van mijn bedrijf.’

Ongediertebestrjding Midden-Brabant in Breda

We leveren snelle service en we “wonen” bij u in de buurt

Snelle service, dat betekent voor ons dat wij standaard snel reageren op uw verzoek. Zodat -wanneer u bijvoorbeeld een wespennest in, of bij uw woning ontdekt- we snel ter plaatse kunnen zijn. We hebben bewust ons werkgebied beperkt tot Midden-Brabant, zodat de aanrijdtijden kort zullen zijn.

Ons werkgebied

Met onze vestigingen in ’s Hertogenbosch, Oosterhout en Waspik is de uitvalsbasis voor ons werkgebied zodanig, dat we altijd snel ter plekke kunnen zijn.

Ons werkgebied Midden-Brabant

Ons werkgebied ligt ruwweg tussen Etten-Leur, Werkendam, Den Bosch, Tilburg, Gilze-Rijen en Breda.

We helpen u natuurlijk ook graag als u buiten dit werkgebied woont.

oplossing-voor-huisboktor

Specialisatie in bestrijding van Houtworm en Boktor

Gerard Wouters heeft een opleiding gevolgd tot ‘Adviseur Houtbescherming’, een specialisatie in bestrijding van houtworm en boktor. Dit certificaat werd uitgereikt door het KAD en EVM in Wageningen. Doordat we deze specialistische kennis als Ongediertebestrijding Midden-Brabant in huis hebben kunnen wij u garanderen dat uw pand na onze behandeling 10 jaar vrij blijft van houtworm en boktor.

Ruime ervaring met het begeleiden van bedrijven

Ongediertebestrijding Midden-Brabant lost uw problemen met ongedierte binnen uw bedrijf op en geeft advies om problemen in de toekomst te voorkomen. We werken volgens het IPM-Integrated Pest Management. Oftewel Geïntegreerd Plaagdier Management, wat in de praktijk wil zeggen: Beter voorkomen dan genezen!

bedrijfspand Oosterhout

Uitgebreide vakkennis aanwezig in ons team

Ons hele team, bestaande uit 4 toegewijde personen, is in het bezit van het vakbekwaamheidsdiploma behaald bij de Stichting Vakopleiding Ongediertebestrijding (SVO). Daardoor weten wij alles over de levenscyclus van de te bestrijden plaagdieren, waar het ongedierte leeft, wat zijn leefgewoonten zijn en hoe het zich ontwikkelt.

Als ongediertedeskundigen kennen wij de mogelijkheden en risico’s van de toe te passen middelen en methoden. En op basis van onze vakkennis kunnen we de juiste keuzen maken. Wij zijn op de hoogte van de veiligheidsvoorschriften en regelgeving die gelden voor de in Nederland toegelaten bestrijdingsmiddelen.  Kortom: we zorgen voor een verantwoord einde van uw overlast! 

Klantenwaardering als kers op de taart

En natuurlijk zijn we trots dat onze klanten ons zo waarderen!