Over Ongediertebestrijding Midden Brabant

Ongediertebestrijding Midden-Brabant is een flexibele organisatie en we hebben een zeer rijke kennis van het voorkómen én bestrijden van ongedierte. We zijn al meer dan 20 jaar actief en hebben een brede klantenkring.

bedrijfsauto van Ongediertebestrijding Midden-Brabant

Even voorstellen

‘Mijn naam is Gerard Wouters en ben al geruime tijd werkzaam in de ongediertebestrijding. Ik heb gewerkt in de agrarische sector en ben vanuit hier gestart met verschillende cursussen in de ongediertebestrijding. Al snel werd ik specialist in deze branche en ben ik in 2004 mijn eigen bedrijf gestart. Naast de veelzijdige kennis die ik beheers vind ik een goede dienstverlening ontzettend belangrijk. Snel reageren en klaarstaan voor mensen die problemen hebben met ongedierte is de kracht van mijn bedrijf.’

Ongediertebestrjding Midden-Brabant in Breda

We leveren snelle service en we “wonen” bij u in de buurt

Snelle service, dat betekent voor ons dat wij standaard snel reageren op uw verzoek. Zodat -wanneer u bijvoorbeeld een wespennest in, of bij uw woning ontdekt- we snel ter plaatse kunnen zijn. We hebben bewust ons werkgebied beperkt tot Midden-Brabant, zodat de aanrijdtijden kort zullen zijn.

Ons werkgebied

Met onze vestigingen in ’s Hertogenbosch, Oosterhout en Waspik is de uitvalsbasis voor ons werkgebied zodanig, dat we altijd snel ter plekke kunnen zijn.

Ons werkgebied Midden-Brabant

Ons werkgebied ligt ruwweg tussen Etten-Leur, Werkendam, Den Bosch, Tilburg, Gilze-Rijen en Breda.

We helpen u natuurlijk ook graag als u buiten dit werkgebied woont.

oplossing-voor-huisboktor

Specialisatie in bestrijding van Houtworm en Boktor

Gerard Wouters heeft een opleiding gevolgd tot ‘Adviseur Houtbescherming’, een specialisatie in bestrijding van houtworm en boktor. Dit certificaat werd uitgereikt door het KAD en EVM in Wageningen. Doordat we deze specialistische kennis als Ongediertebestrijding Midden-Brabant in huis hebben kunnen wij u garanderen dat uw pand na onze behandeling 10 jaar vrij blijft van houtworm en boktor.

Ruime ervaring met het begeleiden van bedrijven

Ongediertebestrijding Midden-Brabant lost uw problemen met ongedierte binnen uw bedrijf op en geeft advies om problemen in de toekomst te voorkomen. We werken volgens het IPM-Integrated Pest Management. Oftewel Geïntegreerd Plaagdier Management, wat in de praktijk wil zeggen: Beter voorkomen dan genezen!

bedrijfspand Oosterhout

Uitgebreide vakkennis aanwezig in ons team

Ons hele team, bestaande uit 4 toegewijde personen, is in het bezit van het vakbekwaamheidsdiploma behaald bij de Stichting Vakopleiding Ongediertebestrijding (SVO). Daardoor weten wij alles over de levenscyclus van de te bestrijden plaagdieren, waar het ongedierte leeft, wat zijn leefgewoonten zijn en hoe het zich ontwikkelt.

Als ongediertedeskundigen kennen wij de mogelijkheden en risico’s van de toe te passen middelen en methoden. En op basis van onze vakkennis kunnen we de juiste keuzen maken. Wij zijn op de hoogte van de veiligheidsvoorschriften en regelgeving die gelden voor de in Nederland toegelaten bestrijdingsmiddelen.  Kortom: we zorgen voor een verantwoord einde van uw overlast! 

Klantenwaardering als kers op de taart

En natuurlijk zijn we trots dat onze klanten ons zo waarderen!

Koenraad van Eersel
Koenraad van Eersel
2021-10-12
Uiterst tevreden Na sporen van houtworm gevonden te hebben heb ik gebeld met Hygie Ongediertebestrijding Midden-Brabant. De heer Wouters is de volgende dag al komen inspecteren en heeft direct een behandelplan gemaakt en prijs indicatie gegeven. Zeer snel daarna de offerte per mail gekregen en een afspraak gemaakt. Waarna binnen een halve week de houtworm vakkundig bestreden is. Ik kan niet anders zeggen dat de service zeer goed is en de behandeling vakkundig uitgevoerd is. Hygie beschikt over uiterst vakkundige, vriendelijke en service gerichte mensen. Ik ben buitengewoon tevreden en kan iedereen Hygie Ongediertebestrijding Midden-Brabant aanbevelen!
Antje van Oosten
Antje van Oosten
2021-03-26
Erg tevreden Erg tevreden. Prettige en vriendelijke mensen die echt meedenken. Ook goed bereikbaar, betrouwbaar en eerlijke prijzen. Bedankt voor de service!
Jeroen
Jeroen
2020-12-16
Absolute aanrader. Onze garage is behandeld tegen houtworm. Zeer tevreden over de manier van werken. Reageren snel, maken heldere afspraken welke dan ook prima nagekomen worden. Bedrijf maakt zeer nette en vriendelijke indruk. Gerard is ter plaatste geweest om zo een goede inschatting mbt werkzaamheden te maken. Ron kwam dit vervolgens uitvoeren nadat hij een half uurtje van te voren belde dat hij er aan kwam. 10 jaar garantie, aangetoond door het ondertekende certificaat. Indien we nog steeds activiteit van houtworm bespeuren, komen ze terug.
Sjoerd van Rijsbergen
Sjoerd van Rijsbergen
2020-12-14
Heb vandaag mijn schuur laten… Heb vandaag mijn schuur laten behandelen tegen boktor. Alles is netjes geïmpregneerd en behandeld. Was in anderhalf uur weer klaar. Nu krijg ik alleen nog een certificaat toegestuurd, waarmee ik kan aantonen dat ik voor de komende 10 jaar van houtworm en boktor af ben.
Maureen Soeters
Maureen Soeters
2020-12-08
Gebeld voor muizen bestrijden binnen 24… Gebeld voor muizen bestrijden binnen 24 uur iemand ter plaatse, goede service en goede uitleg. Zeer tevreden
Erwin Van Leeuwen Schoonmaakbe
Erwin Van Leeuwen Schoonmaakbe
2020-12-04
Zolder aangetast door boktor Zolder aangetast door boktor, ontzettend snelle en goede service , deze mensen weten waar ze over praten, super tevreden!
Danielle
Danielle
2020-10-16
We hadden een wespennest onder dakpannen bij slaapkamer We hadden een wespennest onder dakpakken. Na telefonisch contact is Gerard dezelfde dag komen inspecteren en de volgende dag met hoogwerker gekomen om het nest te behandelen. Heel fijn dat Hygie zo snel en vakkundig het nest aanpakt. Alles is duidelijk besproken en uitgelegd. Ik raad Hygie zeker aan. Vr gr Danielle Suilen
Gerda
Gerda
2020-09-23
Top bedrijf!! We hadden 2 wespennesten, een aantal bedrijven gebeld, steeds een antwoordapparaat ingesproken en niemand belde terug. Ongediertebestrijding Midden-Brabant nam direct op en vriendelijk werd ons verteld dat de volgende dag al iemand kon komen. Een half uur voor arriveren belde Ron. Hij zag de nesten en vertelde ons dat we pech hadden, want de nesten zaten op een moeilijk bereikbare plaats, wat niet veel voorkomt. Hij heeft ze beiden ingespoten en drukte ons op het hart te bellen als over 3 dagen de wespen niet weg waren. Dit valt onder hun garantie, wespen niet weg? dan komt men terug! Drie dagen later belde ik (er waren elke dag nog wespen binnen) en binnen 2 uur was Ron weer aanwezig. Weer ingespoten en we zijn inderdaad helemaal van de wespen af. Uitermate vriendelijke en correcte behandeling! Dank je wel Ron!! Gerda
Sjaak
Sjaak
2020-09-18
Probleem opgelost Goede uitleg en oplossen van het muizenprobleem. Heel tevreden als de beloofde nazorg ook in orde komt. Instructie hoe verder te handelen is ook duidelijk.
Ilona
Ilona
2020-08-28
Houtworm Vandaag zijn ze langs gekomen om houtworm in ons schuurtje te bestrijden. Erg goed geholpen met goed advies. Nu kunnen we blijven genieten van ons schuurtje.