Overlast vogels op daken bestrijden met vogelwering

Overlast door vogels op daken

Vogels kunnen kostbare lastposten blijken wanneer zij gebouwen en huizen bevuilen met schadelijk materiaal zoals: aantastende uitwerpselen, afval verspreiden of mensen lastigvallen. Hun uitwerpselen kunnen bovendien mijten en bacteriën verspreiden. Sommige mensen voelen zich niet op hun gemak als grote groepen vogels zich ophouden rondom huizen en gebouwen. 

Vogelwering is nuttig voor ieder huis of  gebouw. Zo kunnen uitwerpselen en nestelmateriaal regenpijpen, goten, ventilatiesystemen en schoorstenen blokkeren. Daarnaast tasten uitwerpselen bovendien daken en gevels aan, die hierdoor gevoelig worden voor waterschade. Het is bovendien nadelig voor uw bedrijfsimago als uw gebouw vervuild is met vogeluitwerpselen. Voor restaurants kan de aanwezigheid van vogels voor klanten een reden zijn om uw zaak voorbij te lopen.

Ongediertebestrijding Midden-Brabant heeft voor u een effectieve oplossing voor overlast door vogels. We brengen vogelwering aan op de rustplaatsen van de vogels en zo voorkomen we dat vogels zich gaan nestelen rondom uw huis of bedrijf. Vogelwering brengen we op maat aan zodat de overlast direct over is. Wij plaatsen de wering op schoorstenen, vensterbank, regenpijpen en op dakgoten. Door dat we gebruik maken van wering worden de vogels alleen verjaagd!

Heeft u vragen of wilt u een prijsopgave? Vul dan onderstaand contactformulier in of bel naar een van onze vestigingen. Wij helpen u graag verder!

 

 

 Ongediertebestrijding Midden-Brabant heeft voor u een effectieve oplossing voor deze overlast. De rustplaatsen van de vogels worden verweert en zo wordt voorkomen dat vogels zich gaan nestelen rondom uw huis of bedrijf.

Klik en bel ons direct!