Wij hebben al vele huishoudens voorzien van een vlooien vrije woning. We gebruiken middelen die niet schadelijk zijn voor het milieu, maar wel doeltreffend werken.

Vlooien

Wanneer er sprake is van vlooien gaat het in de meeste gevallen gaat het om de kattenvlo of hondenvlo. Maar wat de meeste mensen niet weten is dat er ook vogelvlooien, egelvlooien, kippenvlooien bestaan. 

Vlooien zijn parasieten en zuigen bloed bij de gastheer/vrouw en veroorzaken daardoor huidirritatie en/of jeuk. Sommige soorten kunnen ziekten overbrengen. De eieren van een vlo worden meestal op rustige plaatsen gedeponeerd. 

Het belangrijkste is dat de verblijf- en slaapplaatsen van de huisdieren worden gecotroleerd. Zodra er sprake is van vlooien is de eerste stap het huisdier te behandelen met de daarvoor toegelaten middelen. Verstandig is om advies te vragen bij de dierenarts. 

Als men langdurig de woning verlaat is het verstandig om de woning grondig te stofzuigen. De stuifzuigerzak dient dan wel onmiddelijk te worden vernietigd.

Voorkom dat kinderen huisdieren, die een vlooienband dragen, aaien of aanraken. Laat deze dieren ook niet in de slaapkamer toe. Gezien het complexe van deze bestrijding is het verstandig om een van onze gediplomeerde ongediertebestrijder u huis te laten behandelen. 

Wij hebben al vele huishoudens voorzien van een vlooien vrije woning. We gebruiken middelen die niet schadelijk zijn voor het milieu, maar wel doeltreffend werken. We raden aan om zelf geen middelen te gaan kopen aangezien verkeerd gebruik hiervan risico’s met zich mee brengt. 

Mocht u nog vragen of interesse hebben, aarzel niet en neem contact met ons op.

 

 

Klik en bel ons direct!