Over ons

Over ons

Ongediertebestrijding Midden-Brabant is een flexibel en snel groeiende organisatie met een zeer rijke kennis van het voorkomen van ongedierte en waar nodig ook zorgen voor de bestrijding van ongedierte. Wij kunnen u adviseren en begeleiden in het bestrijden van ongedierte en verbeteren van de bedrijfshygiëne in elk bedrijf. Tevens brengen wij ook advies uit voor bouwkundige, hygiënische en vochtwerende maatregelen.

Ongediertebestrijding Midden Brabant houdt zich professioneel en beroepsmatig bezig met het weren en bestrijden van ongedierte.

Als ongediertedeskundigen hebben wij het vakbekwaamheidsdiploma behaald bij de Stichting Vakopleiding Ongediertebestrijding (SVO), waardoor wij alles weten over de levenscyclus van het te bestrijden organisme en waar het ongedierte leeft, wat zijn leefgewoonten zijn en hoe het zich ontwikkelt. Per 26 november 2008 is Gerard Wouters geslaagd voor de opleiding  ‘Adviseur Houtbescherming’ dit certificaat werd uitgereikt door het KAD en EVM te Wageningen.

Wij bestrijden, maar voorkomen van ongedierte heeft bij ons de hoogste prioriteit. Onze organisatie en onze medewerkers zijn uitstekend gekwalificeerd en hebben zeer uitgebreide ervaring in het werken in kritische omgevingen waar HACCP, BRC of AIB van toepassing is.

Als ongediertedeskundigen kennen wij de mogelijkheden en risico’s van de toe te passen middelen en methoden en kunnen we op basis van de vakkennis de juiste keuzen maken. Wij zijn op de hoogte van de regels en veiligheidsvoorschriften die voor de in Nederland toegelaten bestrijdingsmiddelen gelden.  Kortom: een verantwoord einde van uw overlast! 

Aangezien onze cliënten het druk hebben met de kwaliteiten waar zij goed in zijn, is het een prettige gedachten dat de bewaking van gebouwen, producten en voedsel in handen is van ongediertebestrijdingstechnici die volgens de normen van I.P.M., H.A.C.C.P., BRC en AIB werkt en rapporteert. Uiteraard zijn al onze medewerkers in het bezit van het verplichte EVM certificaat.

Beleidsverklaring & leveringsvoorwaarden

Ongediertebestrijding Midden-Brabant conformeert zich aan de toepassing van de beginselen van ‘Integrated Pest Management’ in het algemeen en in het bijzonder ten aanzien van beheersing van rattenpopulaties om gebouwen en voedselopslagplaatsen. Er wordt gestreefd naar preventie in plaats van bestrijding en minimaal gebruik van biociden. Klik hier om onze beleidsverklaring in te zien.

Nieuwsgierig naar onze algemene leveringsvoorwaarden? Deze kunt u hier downloaden.

 


 

Klik en bel ons direct!