mollen of woelratten bestrijden

Mollen

Last van mollen of woelratten in uw gazon of land? Ongediertebestrijding Midden-Brabant beschermt uw gazon of grasland tegen schade.

De ‘Hygie Mollenbestrijder’ is een professionele machine, die de schade door mollen, woelratten en veldmuizen elimineert door deze efficiënt te doden. De bestrijding bestaat uit een mengsel van benzine en diesel (1:50). Deze wordt door middel van een innovatieve uitvinding tot verdamping gebracht. De rook die door dit proces vrijkomt heeft een hoog CO-gehalte. Deze rook  wordt via een flexibele metaalslang in het gangenstelsel van de mollen/woelratten geblazen en verlamt de mollen in enkele seconden. Dit heeft een pijnloze dood tot gevolg. Deze wijze van bestrijding biedt geen enkel gevaar voor mensen en huisdieren en laat geen toxische residu’s in de bodem achter.

Nieuwsgierig naar hoe deze bestrijding precies in zijn werk gaat? Bekijk hier onze video!

Ongediertebestrijding Midden-Brabant is gespecialiseerd in het bestrijden van mollen. Heeft u interesse in de effectieve bestrijding van de mol en de woelrat? Neem dan direct contact op met  Ongediertebestrijding Midden-Brabant en vraag vrijblijvend een offerte aan.

 

 

Ongediertebestrijding Midden-Brabant is gespecialiseerd in het bestrijden van mollen. Heeft u interesse in de effectieve bestrijding van mollen en woelratten? Neem dan direct contact op met  Ongediertebestrijding Midden Brabant en vraag vrijblijvend een offerte aan.

 

Klik en bel ons direct!